Onze activiteiten zijn tijdelijk stopgezet

Activiteiten

Bidstond & bijbelstudie

Elke dinsdagavond komen we als gemeente bij elkaar. Elkaar ontmoeten, elkaar bemoedigingen, we delen het leven met elkaar en leren van elkaar met als doel om te groeien naar krachtige mensen met impact in hun directe omgeving.

Bidstond

Het gebed is de geestelijke graadmeter van de gemeente en de basis voor een krachtig werk van God. Binnen de gemeente,                                          maar ook door de gemeente heen naar buiten.

Bijbelstudie

Derde dinsdag van de maand.

Het is nodig dat we onderwijs krijgen uit het woord van God. Niet alleen op zondag, maar ook tijdens de diverse soorten kringen of andere doordeweekse activiteiten staat het Woord van God centraal. Het gaat daarbij niet alleen om kennis, maar ook om de praktische toepassing daarvan.

Spreuken 31:10

Een sterke vrouw, wie zal haar vinden? 

Zij is meer waard dan edelstenen.

Vrouwenavond

Eens in de maand komen we als vrouwen bij elkaar. Op deze bijeenkomsten staan thema’s die ons bezighouden centraal. Kom om gevuld, geïnspireerd en aangemoedigd te worden. Houdt onze agenda in de gaten voor de eerst volgende datum. Wil je meer weten dan, stuur ons dan een e-mail.

Martin Luther

“Next to the Word of God, music deserves the highest praise. The gift of language combined with the gift of song was given to man that he should proclaim the Word of God through music.”

aanbidding

Als we aanbidden richten we ons op God en willen wij Hem eren. We zingen eigentijdse liederen, die vertellen wie God voor ons is. Tijdens de dienst worden we begeleid door ons aanbiddingsteam.

Bring Your Friend

Om de week op woensdagavond heeft ons aanbiddingsteam een oefening. Eens in de twee maanden is iedereen welkom om in een huiskamersetting samen te aanbidden. Houd onze social media in de gaten voor de eerstvolgende datum.